0

ALKOLÅS

Sertifisert iht. til kravene i nyeste utgave av
CENELEC standard EN-50436-1:2014 og EN-50436-2:2014.

Med Dignita alkolås får du markedets beste CENELEC sertifiserte alkolås. Dette er en  Alkolås med beste og høyeste kvalitet.

Dignita tilbyr deg den mest konkurransedyktige prisen i markedet

I og med at Dignita Alkolås ivaretar de strenge kravene i CENELEC standarden. er den også godkjent for det kommende påbud om alkolås i kommersielle kjøretøy. Stortingets Transport- og kommunikasjonskomité har levert sin innstilling til Nasjonal transportplan (NTP) for perioden 2014 – 2023. Der legges det opp til et nasjonalt påbud om alkolås.

At alkohol kan ødelegge liv er ingen hemmelighet. Til tross for dette, setter mange yrkessjåfører og privatpersoner seg bak rattet i påvirket tilstand. Alkolås er med andre ord nødvendig for å bedre trafikksikkerheten i samfunnet.

Med den seneste og sikreste teknologi kan vi alle hjelpe med å redde liv. Dignitas Alkolås AL-100 bygger på intelligente løsninger og har maksimal fokus på brukervennlighet og driftssikkerhet. Systemet bygger på samme teknikk og yteevne som politiets håndholdte alkometre. Her finnes alle fordeler i et og samme produkt.

Alkolåsen fra Dignita er den med høyeste CENELEC sertifisering iht. til Cenelec standard i dag. Dette spiller en avgjørende rolle i valget av alkolås.

Dignita AL100

-  Forebyggende mot ulykker

- Høy nøyaktighet

- Raskt klar til bruk

Ta kontakt via skjema for mer informasjon og pris.