Alkolås info møte i Bergen

Velkommen til info møte om alkolås    I samarbeid med CENELEC komiteen i Norge inviterer Sagasystem deg til et informativt lunsjmøte med fokus på alkolås og kommende lov påbud.

Bjarne Eikefjord som er Norges komite leder i CENELEC vil informere om kommende lov påbud og de ulike krav i denne sammenheng.

Den europeiske standardiseringsorganisasjonen CENELEC`s alkolåskomite, BTTF 116-2, har siden 2004 utarbeidet europeiske standarder med funksjonalitetskrav og retningslinjer for installering, bruk og vedlikehold av alkolås. NEK anbefaler at alkolås som monteres i norske kjøretøyer er sertifisert i henhold til kravene i nyeste utgave av CENELEC EN 50436-1 og -2. Les pressemelding fra NEC her. Dignita alkolås AL 100 er godkjent iht. til krav som anbefales fra NEK og er en av få alkolåser på markedet som er sertifisert i henhold til CENELEC EN 50436-1 og -2:2014. Sertifiseringsdokumenter kan fremvises på oppfordring.

 

Generell informasjon

Dato: 17 november
Tidspunkt: 10:00-12:00
Sted:  Kokstadflaten 35 (Nye Oddfjell bygget)
Påmelding innen 10. november 2016 til:
Markeds og Driftssjef i Sagasystem – Stig Hopland
E-post direkte: stig@sagasystem.no eller kundeservice@sagasystem.no
Tlf: 93086720

Dagens forelesere:

Bjarne Eikefjord
Leder for CENELECs norske speilkomité, BTTF 116-2 «Alcohol interlocks», Bjarne Eikefjord.

Jobber med lov giving i dag og har lang erfaring innen temaet generelt.

Stig Hopland
Markeds og Driftssjef i Sagasystem og agentur for Dignita alkolås i Norge. Lang erfaring innen bil bransjen i Norge, blant annet Ford og Volvo.

Daniel Stalder